Де цього року у Європі зустріти Різдво?

Не дивлячись на всі складнощі, туристи зможуть знайти вдалі місця для відпочинку у Європі у 2022 році, особливо на Різдво. 

В десятку кращих міст для відпочинку на зимові свята увійшов Відень та Прага. Міста відзначаються особливою святковою атмосферою та затишними ярмарками. 

Нарешті Європа оговтується від обмежень під час пандемії та зустрічає туристів доступними цінами. До топу мальовничих та навіть казкових країн входять Швейцарія та Угорщина. В Базелі у Швейцарії пройде традиційна та величезний ярмарок, а у Будапешті почнуться масштабні святкування з піснями та незвичайними традиціями. 

Знайти роботу за кордоном допоможуть на сайті layboard.com

До списку найкращих країн для відпочинку потрапила Франція та Бельгія. Туристи можуть відчути справжнє різдвяне чудо та атмосферу в Меці чи Брюсселі. 

Австралійський Відень також є улюбленцем туристів, а вже з початку грудня він перетворюється на різдвяну казку. Для святкування Різдва підійде й Італія чи Чехія. Майже всі туристичні міста Європи готуються повернути звання найкращого місця для святкування зимових свят.