Де зустріти Новий Рік на морі в теплій країні 2023 -2024

Чим ближче Новий рік, тим більше можливостей та бажання зустріти свята за кордоном. Немає універсальної відповіді на питання, де зустріти новий рік на морі та де відпочинок буде незабутнім.

Знайти роботу за кордоном допоможуть на сайті layboard.com

Вибір "теплого краю" для зустрічі свят залежить від побажань усієї родини та від бюджету. В іншому існує чимало курортів, які і взимку здивують приємним кліматом та безліччю розваг.

Як вибрати гарний курорт для зимового відпочинку?

Коли йдеться про те, де зустріти Новий рік на морі, варто звернути на своєрідну класику. Популярні півострова порадують і гарним узбережжям, і приємними цінами.

куди поїхати на Новий рік на море

Куди поїхати на новий рік на море:

  • Мальдіви (західне узбережжя);

  • Таїланд;

  • Домініканська республіка;

  • Мексика;

  • Бразилія.

Вибираючи, де відпочити у Новий рік на морі, можна звернути увагу і на Коста-Рику чи ОАЕ. Саме там, де тепле море на Новий рік, можна облаштувати приємний відпочинок парочкою чи разом із родиною.

Що також потрібно враховувати, підшукуючи місце для відпочинку, наскільки міняються сезони у вибраній країні. Не всі курорти біля моря однаково популярні взимку. Є й варіант вирушити до Європи, якщо курорти не такі цікаві родині, яка зібралася святкувати новорічні канікули. В іншому на вибір залишається велика кількість курортів біля моря.

Мальдіви

Зустріч Нового року на морі в теплій країні – чудовий спосіб створити незабутні спогади.

де тепле море на Новий рік

Вибираючи, куди можна поїхати на новий рік на море, зверніть увагу на Мальдіви. Романтична обстановка та гарні заходи для пар у такому місці гарантована.

Таїланд (Пхукет, Крабі)

Ще одна рекомендація, куди поїхати на Новий рік у тепло, Таїланд. На курорті теплий клімат, гарні пляжі та багата культура. Все це робить Таїланд чудовим місцем для відпустки як поодинці, так і всією сім'єю.

Новий рік у Таїланді можна зустріти на пляжі, на вечірці або в тихому ресторані з видом на море.

Домініканська республіка

Ухвалюючи рішення, куди поїхати на новий рік до теплих країн, краще звернути увагу і на Домініканську Республіку. Там тропічний рай з великою кількістю курортів на "будь-який смак і колір".

куди можна поїхати на Новий рік на море

Відзначити Новий рік можна в розкішному готелі з пальмами та теплим океаном або на вечірці. Карибське море поряд також створює чудові умови, щоб відпочити.

Мексика (Канкун, Тулум)

Плани зустріти Новий рік у теплих країнах можна реалізувати у Мексиці. У країні чудові пляжі, історичні пам'ятки та безліч культурних заходів.

Новий рік можна зустріти на пляжі, де тепло, або взяти участь у тематичних вечірках. Здивує туристів та тепле море на Новий рік.

ОАЕ (Дубай, Абу-Дабі)

куди поїхати на Новий рік у тепло

Вибираючи теплі країни на Новий рік, слід звернути увагу на ОАЕ. Приїхати туди можна тільки до моря, але щоб побачити:

  • сучасні міста;

  • висококласні курорти;

  • вражаючі сучасні архітектурні споруди.

Новий рік у Дубаї можна зустріти із салютом та світловим шоу на Бурдж Халіфа.

Бразилія (Ріо-де-Жанейро)

Теплі країни, як Бразилія, цілий рік зустрічають туристів. І саме там пощастить знайти місце, де можна зустріти Новий рік.

Де зустріти Новий Рік на морі в теплій країні 2023 -2024

Ріо-де-Жанейро відомий своїм карнавалом, а бразильські міста також відзначають Новий рік із пишними заходами. Ріо-де-Жанейро також славиться своїми масштабними вечірками на пляжі. Саме там вдасться весело та просто зустріти свята разом з сім'єю чи з коханою людиною.