Гендиректор театру Франка Євген Нищук показав п'ятирічного сина-красеня

Голова Шевченківського комітету та новий генеральний директор Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка Євген Нищук опублікував у Facebook свою фотографію зі своїм молодшим сином Євгеном. На фото вони стоять біля пам'ятника Миколі Яковченку, видатному акторові театру. У своєму дописі Нищук привітав легендарного актора з днем народження, назвавши його великим смішним і сумним актором.

На фото з Евгеном Нищуком – його п'ятирічний син, якого він має разом з актрисою Анастасією Блажчук. Користувачі залишали коментарі з привітаннями для хлопчика.

Євген Нищук також має старшого сина Олексу від першої дружини Оксани Батько-Нищук, яка померла 7 жовтня 2016 року. Крім того, у Нищука є двоє маленьких дітей від Анастасії Блажчук – п'ятирічний Євген та дворічна Анна.

В інтерв'ю журналісту Євген Нищук зазначив, що для нього велике значення має спілкування з дітьми. Він поділився, що водить дітей до садочка і це додає йому енергії та мотивації для подальших зусиль. Нагадаємо, Євгена Нищука нещодавно призначили генеральним директором Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка.

Новий скандал у Шевченківському комітеті. Євген Нищук повідомив про тиск
Дмитро Богомазов: Тепер Росія для мене – закрита територія
Прощання з актрисою. Найяскравіші ролі Оксани Батько-Нищук