Гендиректор «Укрпошти» розповів, скільки повісток вже передано у доставку

Графік доставки від Гендиректора Укрпошти
Графік доставки від Гендиректора Укрпошти

Укрпошта доставила 20 тисяч повісток військовозобов'язаним громадянам

За інформацією генерального директора "Укрпошти" Ігоря Смілянського, компанія вже доставила 20 тисяч повісток військовозобов'язаних громадян з територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки, про що він розповів в інтерв'ю "Українському радіо".

Ці листи нічим не відрізняються від судових повісток, документів чи повідомлень про штрафи за порушення правил дорожнього руху, зауважив Смілянський.

За його словами, якість доставки відповідає якості адреси, вказаної у системі "Резерв+" чи "Оберіг". Єдине виняток становить військовозобов'язаних з Мелітополя, які не можуть отримати повістку у своєму рідному місті. Однак, "Укрпошта" сподівається, що завдяки Збройним Силам рано чи пізно зможе зробити це.

Смілянський запевнив, що особисті дані отримувачів захищені і процес доставки моніториться та контролюється.

Крім того, Кабінет міністрів ухвалив нові зміни до правил надання послуг поштового зв'язку, в яких регулюється процедура доставки та вручення повісток. Згідно з урядовою постановою №1147, рекомендовані листи з позначкою "Повістка ТЦК" доставляються адресату особисто. У випадку відсутності адресата за місцем проживання, повідомлення залишають у поштовій скриньці або інформують його телефоном.

Читайте також