Генштаб: За добу вже відбулося 105 бойових зіткнень на фронті

Військові дії на фронті
Військові дії на фронті

Інтенсивні бойові дії на фронті: ЗСУ зазнали 105 атак від російських загарбників

За інформацією Генерального штабу Збройних Сил України, станом на 16:00 2 вересня 2024 року, на фронті тривають інтенсивні бойові дії. Протягом минулої доби було зафіксовано 105 атак від російських загарбників.

Ворог обстрілював артилерією та мінометами кілька населених пунктів на Слобожанщині, зокрема Славгород, Олександрівку та Бачівськ. Також відбулися авіаудари противника по Глухову, Білопіллі та Заруцькому.

На Харківському напрямку було зафіксовано 4 бойові зіткнення, зокрема біля Вовчанська. На Куп'янському напрямку ворог атакував позиції ЗСУ поблизу Синьківки, Петропавлівки та інших населених пунктів, в результаті чого відбулося 13 боїв.

Найжвавіші бої тривають на Лиманському, Сіверському та Краматорському напрямках. На Торецькому напрямку противник намагався витіснити українські підрозділи з позицій поблизу Торецька, Щербинівки та інших населених пунктів.

Особливо загострено на Покровському напрямку, де ворог здійснив 29 штурмових дій. Українські захисники відбили 18 атак і тривають ще 11 боїв. Крім того, на Курахівському напрямку було зафіксовано 16 ворожих атак, а на Времівському - 15 атак.

Противник на Оріхівському напрямку не проводив наступальних дій, але застосував авіаудари по районах Новоандріївки та Малої Токмачки.

Ситуація на фронті залишається напруженою, але контрольованою. Українські військові продовжують стримувати натиск окупантів та завдають їм втрат.

Читайте також