Героїчна боротьба Шеннен Догерті

Зірка “Беверлі Гіллз” та “Всіх жінок відьом” вже багато років бореться зі смертельною хворобою. Одного разу вона вже перемогла рак, та хвороба повернулась. Саме тому акторка майже не з'являється на публіці та рідко дає про себе знати у соціальних мережах. 

Наразі хвороба має безліч метастазів у всьому тілі акторки, що значно ускладнює весь процес лікування. Шеннен буквально щодня знаходиться на межі життя та смерті. Найстрашніше, що рак “добрався” до мозку. Лікувати такі метастази досить важко. 

Проте акторка не падає духом та показує, що боротьба завжди має значення. Вона не жаліється та продовжує свій власний шлях. Нещодавно вона навіть поділилась з підписниками соціальної мережі знімками того, як проходить лікування.

Шеннен вже пройшла опромінення головного мозку, що має вбити пухлину, та проходить подальше лікування. Говорити про ефективність такого лікування поки зарано. Проте акторці не вперше дивувати прихильників та світ силою свого духу та жагою до життя.

Шанувальники підтримали акторку та розповіли, наскільки її історія мотивує. Багато з них також проходять свій нелегкий шлях боротьби з хворобою.