Гіроскутери Ninebot – пристрої для безпечної їзди

Гіроскутери Ninebot – пристрої для безпечної їзди
Гіроскутери Ninebot – пристрої для безпечної їзди

Гіроскутер – це практична річ для пересування містом або прогулянки з дитиною. Серед різноманіття брендів не так легко зробити правильний вибір. На фоні інших виробників гіроскутери Ninebot виділяються універсальністю та високим рівнем безпеки під час їзди. Саме тому їх часто купують для дітей. Розглянемо основні переваги та особливості електротранспорту Ninebot. Мобільний софт

Для більшості моделей розроблений спеціальний додаток на смартфоні. Це дає такі переваги:

  • керування кольором підсвічування на колесах;
  • можливість направляти в потрібний бік;
  • контроль розгону.

За допомогою додатка батьки можуть турбуватися про безпеку дитини. За бажанням техніка блокується. Також на смартфоні відображається запас акумулятора.

Універсальний засіб для пересування

Безпека – головний критерій придбання техніки для дитини або особистого використання. Виробники гіроскутера потурбувались про це. Вони обмежили максимальну швидкість основної лінійки засобів до 20 км/год. Для дитини це безпечний показник. Вона встигатиме правильно реагувати, коли виникатимуть труднощі на шляху. Деякі моделі мають ще меншу максимальну швидкість – 14 та 16 км/год.

Наступний параметр – діаметр коліс. Хоча існують засоби з малими показниками, вони не підходять для їзди по дорогах з вибоїнами. Тому коли ви вибираєте гіроскутери у Івано-Франківську, зверніть увагу на діаметр від 8 до 11 дюймів. Хоча такі пристрої не зможуть повноцінно їхати по бездоріжжю, вони чудово долають невеликі ями. Водію не варто турбуватися про лежачі поліцейські на дорозі, бордюри, бруківку. Залежно від особливостей місцевості можна підібрати колеса, які зроблять пересування безпечним.

Універсальність – важливий показник, коли мова заходить про максимальне навантаження. Більшість пристроїв витримують від 100 до 120 кг, тому підходять і для дорослих.

Дизайн та навантаження

Велике значення надається дизайну. Дітям дуже подобається забарвлення різними кольорами. Для дорослих стильний дизайн – можливість підкреслити статус в суспільстві. Транспорт для старшого покоління має такі особливості:

  • здатність витримувати велику вагу;
  • зручні важелі управління;
  • використання не більше двох кольорів у оформленні.

Гіроскутери для молодшої вікової категорії мають різноманітний дизайн та відрізняються більшою кількістю кольорів. Вони яскраві та веселі, що притаманно дитячим пристроям. Малюку легко триматися за важелі керування. Вибрати потрібну модель можна на сайті Алло.

Вага – ще один критерій, який потрібно враховувати, купуючи гіроскутер цього бренду. Виробник пропонує достатньо великий вибір: від 7 до 20 кг. Чим вища вага, тим більше можливостей має техніка для міста. Завдяки цьому набагато легше долаються вибоїни на дорозі. Гіроскутер бренду Ninebot – це чудовий засіб для безпечного пересування та активних прогулянок.