Горбунов тримається за свій серіал та наштовхується на новий хейт

Нещодавно сталася досить неприємна ситуація. Відомий актор Юрій Горбунов, який ще й займається продюсуванням, потрапив до скандалу. Як стало відомо, завдяки програмі “Прозоро”, держава з бюджету виділила мільйони на фільмування різних серіалів. Серед них проєкт Горбунова, який отримав 33 млн на продакшн. Українців така новина дуже здивувала. Поки в країні війна та прості українці збирають гроші на дрони, держава виділяє мільйони на серіали. 

Увагу на проєкт звернули й медійні особистості. Так Ігор Кондратюк записав звернення до влади, з питанням про доцільність витрачених коштів. У відповідь Горбунов записав виправдання. Він заявив, що навіть під час війни людям потрібно сміятися. За це він отримав чимало хейту. 

Вже через кілька днів міністра культури, що виділив кошти, був звільнений, а Горбунов втратив кошти бюджету. Здавалось, справедливість відновлена, проте актор не здається. Він заявив, що «СМТ Інгулець» буде жити. Для його створення будуть залучені спонсори. При цьому Горбунов викрутився, мовляв, вони самі відмовились від державного фінансування.