Гравець збірної України прокоментував гру команди: «Ми, можна сказати, упоралися»

Гравець збірної України прокоментував гру команди: «Ми, можна сказати, упоралися»

Ігровий нічийний результат прокоментував захисник збірної України Олександр Тимчик.

Українець пишається своєю командою та перформансом на цьому Євро-2024. Хоча змагання завершилися раніше, він відчуває гордість бути українцем. Не дивлячись на факт, що команда не змогла пройти до наступного етапу змагань, Тимчик висловив подяку уболівальникам, зокрема військовим, які захищають країну та дають можливість грати на такому рівні. Він також висловив розчарування з приводу виходу з групи, проте підкреслив, що це футбол і таке трапляється.

В своєму коментарі Тимчик зазначив, що команда отримала всього чотири очки, але цього не вистачило для проходження у наступний раунд. Висловивши подяку вболівальникам і військовим за підтримку, він виражає співчуття тим, хто розчарований результатом. На завершення свого коментару футболіст зазначає, що чемпіонат України продовжується заради фанатів, які дають команді можливість грати і показувати гідні результати.

У матчі проти Бельгії збірна України змогла утримати нічийний рахунок 0:0, що дозволило команді завершити турнір без поразок. Проте, цього було недостатньо для подальшого продовження змагань на Євро-2024.

Читайте також: