ГУР має план, спрямований на зменшення російського потенціалу: подробиці

Головне управління розвідки розробило план зменшення потенціалу Росії, який включає в себе багато аспектів, зокрема військову промисловість. Про це повідомив Кирило Буданов у інтерв'ю The Washington Post.

«Ми запропонували план, спрямований на зменшення російського потенціалу. Він охоплює багато аспектів, наприклад, військову промисловість... критично важливі військові цілі, їхні аеродроми, їхні командно-диспетчерські пункти», – зазначив голова ГУР.

Буданов зазначив, що на території Росії плануються нові операції російських добровольців та атаки з використанням безпілотників.

Начальник головного управління розвідки України заявив, що диктатор Путін не може «захистити населення від проникнення війни в Росію».

«Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі, і дивишся війну тільки по телевізору, ти завжди підтримуєш… Але люди починають нервувати, коли якийсь об'єкт (атакують) біля їхнього будинку», – додав Буданов.

Раніше Кирило Буданов повідомив, що війна в Україні триватиме доти, доки в Росії існує путінський режим.

Також він заявив, що німецькі ракети Taurus могли б допомогти українським військовим, оскільки ця зброя може вражати командні центри та інші важливі цілі противника.