Хакери оприлюднили інформацію про ядерний об’єкт РФ і його персонал

Хакерська група витекла конфіденційні документи компанії "Промгідромеханізація"

За інформацією, отриманою з Twitter-сторінки хакерської групи Head Mare, вони змогли отримати доступ до документів компанії "Промгідромеханізація" (АО "ПГМ").

Ця компанія займається виконанням робіт на об'єктах Міноборони РФ, "Росатому" і тимчасово окупованих районах Донецької області.

Кіберактивісти вважають, що ця операція є привітанням Леоніду Серпуховітіну, директору дирекції проєктів ядерної галузі "ПГМ", з очікуваною відпусткою. Крім того, був опублікований графік відпусток.

Анкетні дані керівників та інформація про ядерний об'єкт

Також хакери зуміли отримати доступ до креслень ядерного об'єкта "476".

Публічно доступні анкетні дані керівників підприємства.

Також було розкрито координати об'єкту "476" ("ФГУП ПО "Маяк").

Діяльність підприємства "Промгідромеханізація"

Офіційний сайт компанії стверджує, що вона займається тільки інженерним забезпеченням будівництва, включаючи всі етапи від проєктування до введення в експлуатацію.

Попередні атаки групи Head Mare

Раніше, група Head Mare вже оприлюднювала документи виробника ракет РФ в мережу. Вони також розміщували тренінги для мотивації співробітників фірми та інформацію про рахунки компанії.

Останній успіх групи Head Mare

Нещодавно хакери Head Mare змогли отримати доступ до мереж Управління майном спецоб'єктів Міноборони Росії. Деталі розташування об'єктів, які побудували для російського Міноборони, були розміщені вільно доступними. Серед них були військово-патріотичні інституції, бункери і Головний Храм Міноборони.