Хмарно з проясненнями: прогноз погоди на 20 квітня

Україна очікує хмарну погоду з проясненнями

19 квітня в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі опадів не передбачається. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Протягом дня в південних, центральних областях та в Криму спостерігатимуться помірні дощі. У Житомирській, Хмельницькій та Харківській областях очікуються невеликі дощі. Швидкість вітру становитиме 7-12 м/с, з поривами до 15-20 м/с на півдні країни.

У західних, північних та Вінницькій областях очікується сильна заморозка вночі (0-3°), тоді як на решті території нічна температура становитиме 3-8° тепла. Вдень температура становитиме 11-16° тепла, а на сході та південному сході країни 17-22°. На високогір'ї Карпат очікуються негативні температури (-3 до -8°) вночі та 0-5° тепла вдень.

Попередження про небезпечну погоду на Київщині

20 квітня на Київщині важливо враховувати попередження про небезпечну та стихійну погоду. Очікується мінлива хмарність без опадів. Швидкість вітру становитиме 7-12 м/с.

Температура вночі на Київщині буде достатньо низькою (0-3°), а вдень підніметься до 11-16° тепла. У самому Києві очікується нічна температура 1-3° тепла, на поверхні грунту 0-2° заморозків, а вдень 13-15° тепла. Тому, 20 квітня в Києві маємо сподіватися на заморозки (0-2°) з високим рівнем небезпеки (жовтий).

У Київській області вночі 20 квітня очікуються сильні заморозки (0-3°) з помаранчевим рівнем небезпеки (ІІ ступінь).