Хто з українських зірок скандалить з чоловіками за "лайки" в Instagram (фото)

Багатьох жінок дратує, коли їх чоловіки "лайкають" в Instagram інших дівчат. Як деякі знаменитості ставляться до цього?

Про це йдеться в програмі "Зірковий шлях".

Катерина Кухар та Олександр Стоянов

Чоловік балерини Катерини Кухар, Олександр Стоянов, періодично розглядає фотографії інших жінок і навіть ставить їм "лайки". За словами Стоянова, він дуже любить красу - красивих жінок, природу. 

"Я намагаюся не показувати Каті свій Instagram тому, що одного вечора перед сном я "скролив" свою стрічку і такий: "О, клас!" і поставив іншій дівчині "лайк". Катя допитувала мене, хто це. Був невеликий скандал тому, що вона дуже ревнива. Краще її не злити", - сказав Стоянов.

Олексій Суровцев і Аня Скворцова

Екс-учасник шоу "Танці з зірками", стриптизер і актор Олексій Суровцев не тільки любить показувати себе в соціальних мережах, але і дивитися на інших. Його приваблюють симпатичні дівчата і він з радістю їх "лайкає". Ось тільки, щоб отримати від нього "схвалення" потрібно бути з ним знайомою, оскільки на сторонніх людей він не підписується. 

За словами Олексія, його дівчина Аня ні до "лайків", ні до коментарів його не ревнує: "Мені приховувати нічого, тому я не боюся".

Андрій Федінчик та Наталка Денисенко

Актриса Наталка Денисенко спокійно ставиться до того, що її чоловік Андрій Федінчик комусь ставить "лайки". Більш того, її абсолютно не турбують і його листування з іншими жінками. 

"Я знаю, що мій чоловік періодично листується зі своєю колишньою дружиною. У них дуже дружнє спілкування і він "лайкає" їй фоточки і коментує. Але якщо що, я просто вижену його з дому (сміється). Я теж можу "лайкати" фотографії красивих жінок і чоловіків", - говорить Наталка.

Володимир Остапчук та Крістіна Горняк

Телеведучий Володимир Остапчук сказав, що не "лайкає" сторонніх дівчат. Він рік тому вдруге одружився на Крістіні Горняк і пара дуже щаслива разом. За його словами, вони дорослі люди і всі ці "лайки" ні до чого.

Анна Саліванчук та Олександр Божков

Актриса Анна Саліванчук і зовсім впевнена, що чоловік не повинен вести соціальні мережі:

"Коли я познайомилася з чоловіком, він був в Instagram. Я запитала: "Ти в Instagram? Значить ти не чоловік". І він пішов з цієї соцмережі. Я вважаю, що чоловік не повинен нікого "лайкати"".