«Хтось має вмерти». Відомий український шоумен показав сина, який підтримує Путіна

«Хтось має вмерти». Відомий український шоумен показав сина, який підтримує Путіна

Антін Мухарський розповів про стосунки зі своїм сином-путіністом

Відомий патріот Антін Мухарський зробив заяву про свого старшого сина Андрія, який підтримує російського президента Путіна. На фото, яке він опублікував в соціальній мережі Facebook, видно, як його син випускник у футболці СРСР. Мухарський розповів, що Андрій виховується його колишньою дружиною, яка також підтримує Путіна та захищає російськомовних дітей у Харкові від нацистських нападок. Також Мухарський додав, що він не бажає повторити долю Тараса Бульби, який вбив власного сина, але не виключає, що їхня сімейна ситуація може мати неприємні наслідки.

Шоумен розповів, що внутрішній конфлікт у його сім'ї почався ще у 2012 році, коли його сину було шість років. Від цього моменту Мухарський перестав спілкуватися з Андрієм, оскільки його колишня дружина не дозволяла це робити.

Мухарський написав, що їхня сімейна ситуація - це трагедія, яка не має щасливого кінця. Він переконаний, що на війні хтось має загинути, і в їхньому випадку цими людьми є їхні діти, які стали страшним минулим.

Сніжана Єгорова - путіністка та проросійська акторка

Обговорюючи відносини з Андрієм, варто згадати, що його мати, Сніжана Єгорова, також підтримує Путіна. Вона є ведучою і акторкою, яка виїхала з України до Туреччини разом зі своїми трьома дітьми. Єгорова поширювала проросійську пропаганду та висловлювала свою підтримку російському лідеру.

Читайте також:
  • Мухарський у свій ювілей зізнався, що волонтерить, аби не лізти в окоп
  • Мухарський розказав подробиці про шлюб з Єгоровою

Читайте також: