Ідентифікували тіла п'ятьох загиблих внаслідок ракетного удару по "Новій пошті" під Харковом

Зовнішні ознаки тіла п'ятьох загиблих, у результаті ракетного удару по терміналу "Нової пошти" під Харковом вечором 21 жовтня, були ідентифіковані експертами.

Одне з тіл чоловіка не було ідентифіковане через його стан, який був спричинений пожежею. Таку інформацію повідомив Олександр Кобилєв, тимчасовий начальник відділу розслідування злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту, обласної поліції, згідно з інформацією "Суспільного".

Родичі загиблих людей встановлюються слідчими. Було також заплановано проведення ДНК-експертиз, щоб встановити точні дані загиблих, і криміналісти вже займаються цією роботою.

Під час ракетного обстрілу, який призвів до загибелі людей середнього віку, самі чоловіки, які проживали в прилеглих населених пунктах області, постраждали 16 поранених людей, яких госпіталізували і які перебувають у стабільному стані. Інформацію про це надав Олександр Кобилєв.

Олександр Кобилєв також заявив, що поряд з терміналом "Нової пошти" не було жодних військових об'єктів.

Навіть під час ночі слідчі, оперативники та інші поліцейські продовжують проводити роботу на місці події. На ранок 22 жовтня правоохоронці також відвідали територію для додаткового огляду. Вночі рятувальники спільно зі слідчими провели обстеження, але не знайшли жодних інших загиблих, зазначив Кобилєв.

Російські загарбники запустили ракети по терміналу "Нової пошти" у селі Коротич Пісочинської громади Харківського району.

Унаслідок цього нападу загинули шестеро людей, і 16 отримали поранення. Всі вони були працівниками "Нової пошти". Про це повідомив голова Харківської обласної адміністрації, Олег Синєгубов.