Ігор Кондратюк відповів на питання стосовно боргу Віталія Козловського

Конфлікт між співаком та Кондратюком триває понад 10 років. У свій час Ігор Кондратюк взяв під своє крило молодого виконавця та зробив з нього справжню зірку. Потім були довгі роки співпраці та скандальний розрив контракту. Після цього виявилось, що співак винен продюсеру неймовірну суму. Нещодавно Кондратюк прокоментував ситуацію. За останні роки було безліч судів, які співак програв.

Наразі Козловський не просто винен гроші, але й став принциповою справою для Кондратюка. Продюсер запевняє, що ніколи не пробачить співаку борг. 

Якщо моє життя закінчиться, я йому пробачу. Думаю, що він повинен як чоловік заплатити те, що він винен. Вся історія. Зі мною було б те ж саме. Я ставлюся до людей так, як хочу, щоб вони ставилися до мене. Бачить бог, дехто з тих, хто перемагав в "Шансі" зараз мені винні більше, ніж винен Козловський. Але він єдиний, у кого не вистачило мізків зробити це по-людськи. Тому він і винен. Я не збираюсь анулювати суди, які були. Це не про милосердя. Це інші історія, вона тривала в часі. Він свідомо порушував закон. Він за це був покараний судами.

За словами Козловського він винен колишньому продюсеру мільйони, які не збираються віддавати.