IKEA вивчає можливість повернення в Україну: коли чекати відкриття

Шведський ритейлер IKEA вивчає вплив ситуації в Україні на свою діяльність

Шведський ритейлер IKEA продовжує досліджувати вплив поточної ситуації на можливу відновлену діяльність в Україні. Про це компанія повідомила у відповідь на запит Delo.ua.

«ІКЕА залишається високо зацікавленою в українському ринку. Наразі компанія робить все можливе, щоб оцінити вплив поточної ситуації на потенційну операційну діяльність. Коли всі необхідні аспекти будуть налагоджені, IKEA знову зможе запропонувати асортимент своїх рішень для дому якомога більшій кількості людей в Україні», - зазначили в пресслужбі компанії.

Поки що, IKEA не може вказати точну дату повернення на ринок України.

У жовтні 2023 року Міністерство закордонних справ повідомляло про роботу над поверненням в Україну брендів, таких як IKEA, H&M і Zara.

Відновлення магазинів Inditex в Україні

3 квітня іспанська фешн-група Inditex відновила роботу перших 20 магазинів своїх брендів в Україні, включаючи ZARA, Pull&Bear і Bershka. Відкриттям магазинів було поділенося в мережі.

Повернення магазинів Inditex стало одним з найбільших повернень міжнародних брендів, які залишили український ринок з лютого 2022 року, після відновлення роботи McDonald’s та H&M.

Міністерство закордонних справ продовжує працювати над поверненням всіх провідних міжнародних брендів в Україну, щоб створити нові робочі місця, підтримати економіку та зміцнити довіру інвесторів у країну.