"Їли смачну їжу, поки я голодувала" - Брітні Спірс відверто розповіла про знущання батька

У своїх мемуарах "Жінка в мені" американська співачка Брітні Спірс відкрила, що тримали її на суворій дієті, яку схвалював її батько. Деталі про цей період співачка поділилася з виданням Daily Mail.

Спірс зізналася, що протягом двох років майже не їла нічого, окрім курки та консервованих овочів. Це було вкрай важко, особливо зважаючи на те, що вся її робота та фізичний стан залежали від достатку її тіла. За цей час, співачка часто бажала поїсти картоплю фрі, але це було заборонено. Вона визнала, що таке заборонення викликало в неї почуття гидкості та неповноцінності.

Незважаючи на жорстку дієту, Спірс все одно набрала деяку вагу. Вона стверджує, що навіть при обмеженній їжі, її батько змушував її відчувати себе негарно та непридатною. Тим часом її сім'я насолоджувалася смакотами у своєму гарному кондомініумі в розкішному пляжному містечку. Співачка голодувала й працювала, тоді як її близькі насолоджувалися їжею і комфортом.

На даний момент Брітні Спірс також знаходиться під підозрою у вживанні важких наркотиків. Її ексчоловік Кевін Федерлайн заявив, що вона стала залежна від цих речовин, які мають сильний наркотичний ефект. Крім того, повідомляється, що сини Спірс більше не бажають зустрічатися з нею та бачили, як її доставляли наркотики.