Індія відправить посланця до РФ для обговорення "мирних зусиль" щодо війни в Україні

Індійський посланець на зустрічі з РФ
Індійський посланець на зустрічі з РФ

Радник з національної безпеки Індії Аджит Довал зустрінеться з Путіним у Москві

Радник з національної безпеки прем'єр-міністра Індії Аджит Довал відвідає Москву, щоб обговорити "мирні зусилля", спрямовані на вирішення російсько-української війни, повідомляє India Today.

"Аджит Довал відвідає Москву з 10 по 11 вересня, де зустрінеться з президентом РФ Володимиром Путіним та обговорить мирні зусилля, спрямовані на вирішення триваючої російсько-української війни", - йдеться у повідомленні.

За словами індійського видання, Аджит Довал зустрінеться з представниками країн БРІКС, що вже працюють над питаннями безпеки, під час свого візиту до Москви з 10 по 11 вересня. Основною темою обговорень будуть мирні зусилля, спрямовані на врегулювання конфлікту РФ проти України.

Крім того, Довал планує провести двосторонні зустрічі з російськими та китайськими колегами, щоб продовжити дискусії, розпочаті під час липневого саміту в Москві.

Нагадаємо, 23 серпня прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді відвідав Україну, де зустрівся з Президентом Володимиром Зеленським. Під час візиту було підписано чотири документи, що стосуються медицини, співпраці в аграрній галузі, гуманітарних відносин та культури.

Також була оприлюднена спільна заява України та Індії, в якій висловлено важливі аспекти співробітництва між двома країнами.

Джерело: Укрінформ

Читайте також