Інспекторка митниці похизувалася дорогим «луком» і втратила роботу (відео)

Головна державна інспекторка Львівської митниці звільнена через відео з відомим блогером

Головна державна інспекторка Львівської митниці Юлія Дрига стала героїнею відео блогера Ніколаса Карми, в якому вона похизувалася своїм образом, вартість якого перевищувала її зарплатню. Відео було видалено з TikTok та незабаром після цього Дрига була звільнена з посади.

Дорогі речі від відомих дизайнерів

У відео Юлія Дрига розповіла, що її капелюх від Руслана Багінського коштує 18 000 грн, повідець для її собачки від Gucci - 200 доларів. Вона також похизувалася сумкою від Louis Vuitton вартістю 1500 доларів та взуттям Hermes за 800 доларів. На руці вона мала годинник Cartier, який коштував 5000 доларів.

За такі речі Дрига витратила більше, ніж заробила за рік роботи.

Обмеження доступу до відео

Згодом відео з інспекторкою було видалено з TikTok, але причини цього не пояснено. Менеджер блогера Ніколаса Карми підтвердив, що відео було вилучено зі сторінки, але не пояснив чому. Він також зауважив, що ніхто не міг тиснути на блогера, коли він знімає відео з переходу.

Звільнення менеджментом

Прес-служба Львівської митниці підтвердила, що Юлію Дригу звільнили з посади в той же день, коли було опубліковано відео на TikTok. Тим самим підтвердилося, що причиною звільнення став саме ролик з блогером. Журналіст Тарас Середич також підтвердив інформацію про звільнення.

Незабаром журналісти дізналися, що інспекторка Юлія Дрига за останній рік заробила менше, ніж витратила на свій образ. Вона працює на державній службі та заробляє на посаді головного державного інспектора Львівської митниці. За цей період вона заробила приблизно 180 000 грн.

Дрига також заявила, що не має коханої людини, а її чоловік був зазначений у декларації. Окрім цього, в декларації вона зазначила володіння квартирою, гроші та різні речі.