Ірина Білик розповіла про спілкування з екс-чоловіком

Українська співачка, композитор та поет-пісняр Ірина Білик підтримує дружні стосунки з усіма своїми колишніми. Не став винятком і її колишній чоловік Аслан Ахмадов, російський продюсер, художник, фотограф, співак та режисер-постановник. Аслан проживав і працював у росії.

Пара розійшлася у квітні минулого року, але продовжує виховувати спільного сина Табріза, тож часто спілкується. Ірина раніше неоднозначно висловлювалася про свою громадянську позицію, чим провокувала гнів українського суспільства. Підтримка виборчої кампанії Віктора Януковича, виступи в росії вже після окупації Криму та сходу України призвели до того, що співачку було внесено до бази «Миротворець» та засуджено своїми шанувальниками.

З моменту повномасштабного нападу росії на Україну Ірина Білик нарешті подала голос. Тепер вона займає антиросійську позицію і вважає росію країною-агресором.

Нещодавно Ірина Білик повідомила, що Аслан не промовчав, коли в Україні розпочалася велика війна. За словами співачки, колишній чоловік активно висловлювався проти дій росії, але потім друзі порадили йому взяти паузу, бо це небезпечно через політичні переслідування. Він виїхав з росії до рідного Азербайджану.

Колишнє подружжя виховує спільного сина – Табріза. Поки в Україні триває війна, вони не мають змоги бачитися та їздити один до одного.