Ізраїль вдарив по столиці Сирії: серед загиблих – відома телеведуча

Ізраїль вдарив по столиці Сирії: загинула телеведуча
Ізраїль вдарив по столиці Сирії: загинула телеведуча

У ніч на 1 жовтня армія Ізраїлю нанесла удар по Дамаску в Сирії. Внаслідок цього загинуло троє людей, включаючи відому місцеву телеведучу. Про це повідомляє CNN з посиланням на сирійські ЗМІ.

Сирійська телеведуча Сафаа Ахмед померла разом із двома іншими людьми під час нічного ізраїльського удару по Дамаску.

Головне управління радіо і телебачення оголошує про смерть телеведучої Сафаа Ахмед як мучениці після віроломної ізраїльської агресії на столицю Дамаск

Міністерство оборони Сирії заявило, що Ізраїль напав на Дамаск за допомогою безпілотників і літаків приблизно о другій годині ночі за місцевим часом з "напрямку окупованих Голанських висот". Зазначається, що сирійська протиповітряна оборона збила більшість цілей, але внаслідок атаки загинуло троє цивільних осіб, а дев'ять отримали поранення.

Відеозаписи в соціальних мережах показують, що вибух стався поруч з будівлею сирійського телекомунікаційного оператора, на захід від військового аеропорту міста. Також на відео видно автомобіль, охоплений полум'ям після вибуху. Наразі невідомо, чи саме там сталася смерть Ахмед та інших людей.

Ізраїльські військові поки що не коментували цю інформацію.

Нагадаємо, що в ніч проти 1 жовтня Ізраїль офіційно оголосив про початок наземної операції в Лівані, зосереджуючись на південних районах, де розташовані військові об'єкти "Хезболли".

Армія оборони Ізраїлю оголосила закритою військовою зоною район навколо трьох населених пунктів на кордоні з Ліваном.

Раніше повідомлялося, що в результаті масштабних ізраїльських авіаударів по "Хезболлі" на півдні Лівану загинуло близько 300 осіб, а понад 1000 отримали поранення.

Читайте також