«Кадиров – вболівальник №1». Чемпіон світу з боксу Бетербієв зробив скандальну заяву

Зображення Кадирова як вболівальника номер 1
Зображення Кадирова як вболівальника номер 1

Бетербієв висловив слова підтримки Кадирову після своєї перемоги в бою

Українсько-російський боксер Артур Бетербієв, який має громадянство Канади, поділився думками про Рамзана Кадирова, голову Чеченської Республіки, після того, як став абсолютним чемпіоном світу з боксу у напівважкій вазі.

Кадиров з дитинства мене підтримує, дуже вболіває за мене та весь чеченський народ. Він вболівальник №1. Він привітав мене, дуже радий. Спеціально прилетів повболівати

Бетербієв переміг Михайла Бівола у поєдинку, що проходив 12 жовтня у Саудівській Аравії. Він став абсолютним чемпіоном у своїй вазі рішенням більшості суддів. Рамзан Кадиров був присутній на бою і після його закінчення увійшов до рингу.

Варто зазначити, що Бетербієв, незважаючи на те, що Канада внесла Кадирова до санкційного списку, публічно підтримував його.

У четвер, 10 жовтня, Кадиров провів засідання, на якому звинуватив депутатів Бекхана Барахоїва та Різвана Курбанова, а також сенатора Сулеймана Керімова у підготовці його вбивства. Він також оголосив їм кровну помсту, якщо вони не нададуть доказів своєї невинуватості.

Кадиров недавно критикував російську владу за міграційну політику, зауваживши, що вона посилює напруження з сусідніми регіонами. Він відзначив, що проблеми, пов'язані з міграцією, виникають не з вини приїжджих, і видворення іноземців не розв'язує ці проблеми.

Міграційну політику, якщо й міняти, то не так агресивно, не нападати на кожного немісцевого. У останній час ці заходи проводяться дуже жорстко.

Читайте також