Кадиров запропонував скасувати вибори президента Росії наступного року

Глава Чеченської республіки РФ Рамзан Кадиров пропонує "тимчасово" скасувати вибори президента Росії. Він зробив цю заяву під час акції в Грозному, присвяченій дню народження президента РФ Володимира Путіна.

Кадиров пропонує прийняти рішення про те, що на виборах буде тільки один кандидат - Володимир Володимирович Путін. Або ж тимчасово скасувати самі вибори.

Він обґрунтовує цю пропозицію тим, що не бачить альтернативи Путіну на посаді президента РФ. Кадиров також вважає, що всі проблеми Росії виникають через ЄС та НАТО.

Вибори президента Росії заплановані на 17 березня 2024 року. Остаточне рішення про дату повинна ухвалити Рада Федерації РФ, не раніше ніж за 100 днів і не пізніше ніж за 90 днів до дня голосування.

Сьогодні Путіну виповнилося 71 рік.

Російський диктатор Володимир Путін планує мінімально висвітлювати події в Україні під час своєї президентської кампанії, яку він почне оголошувати у листопаді 2023 року. За даними Інституту вивчення війни (ISW), він може оголосити про свою кампанію під час або незабаром після відкриття міжнародної виставки та форуму "Росія" 4 листопада.