Як падає зірка Адама Левіна?

Багато років Адам Левін був не тільки секс-символом та світовою зіркою, але й прикладом ідеального чоловіка. У нього дружина – модель Victoria's Secret, здавалося, про що ще чоловік міг мріяти. У 2022 році багато ілюзій про репутацію зірок розвіялись. Як тільки стало відомо, що Левін зрадник, багато прихильників розчарувалися.

Співак не тільки зрадив дружині, але й хотів дати дивне ім’я ще ненародженій дитині. Перший час Адам відмовчувався, мовляв, нікого його особисте життя не має хвилювати, та культура відміни все ж змусила співака спуститися на землю.

Адам одружений 8 років, та як виявилося останній рік у нього був таємний зв'язок з моделлю із соціальних мереж, якій всього 21 рік. Адаму нічого не лишилося, як зробити заяву. На своїй сторінці він опублікував великий лист з поясненням.

Я погано вчинив, коли фліртував за спиною дружини. Я перетнув межу.

Адам заявив, що сім’я для нього найдорожче.

Причиною скандалу став більше той факт, що Адам начебто попросив свою зраджену дружину назвати майбутню дитину в честь нинішньої дівчини.

Далі сама дівчина видала подробиці роману та навіть прикріпила листування. Після новин декілька інших жінок також зізналися, що контактували з Адамом та мали деякі романтичні стосунки.