Яким буде другий сезон «Гри в кальмара»

Компанія Netflix оголосила про початок роботи над продовженням жорстокого південнокорейського серіалу про виживання «Гра в кальмара».

Перший сезон подивилися понад 140 мільйонів людей. Він став найпопулярнішим за всю історію Netflix, бо вочевидь, вхопив дух часу так, як не вдалося зробити жодному іншому шоу.

Режисер і продюсер проєкту залишиться той самий – Хван Дон-Хек.

У другому сезоні глядачі знову побачать головного героя – Сона Кі-Хуна, а також ведучого. Окрім цього, з’явиться хлопець Бьонг-Хі – лялька з першого сезону.

«Глядача приваблює іронія, коли дорослі люди ризикують своїм життям, щоб виграти гроші для виплати боргів, граючи у дитячі ігри», – пояснює в інтерв'ю режисер фільму Хван Дон-Хек.

Експерти також пов'язують успіх стрічки з його персонажами, багато з яких не вписуються в сучасне суспільство й здаються аутсайдерами.

Головні герої безробітні з пристрастю до азартних ігор. Деякі з них щосили прагнуть домогтися поваги з боку своєї сім'ї.

Люди, особливо молоде покоління, що регулярно страждають від відчуження й обурення у реальному житті, схоже, співчувають персонажам.