Календар усіх матчів Євро-2024: результати поєдинків футбольного дербі

Результати поєдинків футбольного дербі
Результати поєдинків футбольного дербі

Фінальна частина Чемпіонату Європи з футболу-2024 розпочнеться у п'ятницю, 14 червня, поєдинком Німеччина - Шотландія у Мюнхені. Змагання триватимуть з 14 червня до 14 липня. Участь у турнірі візьмуть 24 країни, які розбиті на шість груп по чотири команди. Груповий етап триватиме з 14 по 26 червня, після чого команди, які посіли перші та другі місця, а також четверо найкращих з тих, хто посів треті місця, зіграють в 1/8 фіналу.

1/8 фіналу відбудеться з 29 червня по 2 липня, 1/4 фіналу - 5 і 6 липня, півфінали - 9 і 10 липня, а фінал пройде у неділю, 14 липня, у Берліні. Матчу за третє місце не буде.

Збірна України потрапила до групи E. Вона зустрінеться з командами Румунії, Словаччини і Бельгії. Список матчів з українською командою: Румунія - Україна, Словаччина - Україна, Україна - Бельгія. Матчі групового етапу відбудуться 17, 21 і 26 червня відповідно.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров сформував склад команди на чемпіонаті Європи. Збірна включає таких гравців: Георгія Бущана, Андрія Луніна, Анатолія Трубіна, Миколу Матвієнка, Юхима Коноплю, Валерія Бондаря, Олександра Тимчика, Віталія Миколенка, Іллю Забарного, Олександра Сватка, Максима Талов'єрова, Богдана Михайліченка, Андрія Ярмоленка, Миколу Шапаренка, Володимира Бражка, Георгія Судакова, Тараса Степаненка, Олександра Зубкова, Олександра Зінченка, Віктора Циганкова, Михайла Мудрика, Сергія Сидорчука і Руслана Маліновського.

Чемпіонат Європи з футболу 2024 року відбудеться в Німеччині. У фінальній частині турніру прийматимуть участь 24 країни і матчі змагань пройдуть на стадіонах десяти міст країни. Заключний поєдинок турніру відбудеться у Берліні.

У календарі фінальної частини Євро-2024 буде 51 матч. Турнір пройде у шести групах, в яких команди змагатимуться за право пройти далі у 1/8 фіналу.

Читайте також