Камалія розповіла, як порада Залужного змінила її життя

Фото Камалія з Володимиром Залужним
Фото Камалія з Володимиром Залужним

Українська співачка Камалія розповіла, що на початку війни вона планувала піти на фронт, щоб не жити під одним дахом з дочкою свого чоловіка Захура від попереднього шлюбу. Про це артистка повідомила в інтерв'ю "Фокусу".

Валерій Залужний, головнокомандувач Збройних сил України, відмовив Камалії у цій ідеї. "Мене запросили на зустріч до Залужного. Він посадив мене перед собою і сказав: "Ти розумієш, якщо підпишеш контракт, ти не зможеш виїжджати. А як же діти? Ти насамперед мати. Ти волонтер, багато робиш для ЗСУ, для людей. Твоя місія – дарувати людям радість, допомагати гуманітарно, бути мамою", – розповіла співачка.

Після цієї розмови Камалія вирішила не підписувати контракт. Вона все ще підтримує зв'язок із Залужним, який також надавав для благодійних аукціонів речі зі своїм автографом.

Камалія вважає, що розлучення з її чоловіком Мохаммадом Захуром стало результатом впливу його дочки від попереднього шлюбу. Співачка стверджує, що образи, які постійно повторювалися, вплинули на їхній шлюб. Крім того, Захур допустив помилку, привівши Камалію та їхніх доньок під один дах зі своїми дітьми з першого шлюбу.

Раніше Камалія розповіла, що чотири роки тому пережила онкологічне захворювання і пройшла клінічну смерть.

Читайте також