Кароль у ліфі, борги Козловського і Трінчер в ледь помітних трусах: що було у шоу-бізі цього тижня

Знаменитості активно користуються соціальними мережами, де діляться з фанатами своїми фотографіями. Gazeta.ua підготував підбірку цікавих кадрів та новин з життя зірок цього тижня.

Співачка Тіна Кароль опублікувала фото, на яких позує в спортивному ліфі та джинсах. Вона гордиться підтягнутою фігурою та видимими кубиками пресу на животі.

Співачка Анна Трінчер знялась в трусиках та короткому топі, демонструючи свою спокусливу фігуру.

Продюсер Ігор Кондратюк заявив, що Віталій Козловський, яким він керував раніше, є йому ще півтора мільйона гривень.

"Мені довелося прожити 53 роки, щоб отримати від нього свої гроші", - підкреслив Кондратюк.

У дочки Ольги Фреймут, Злати Мітчелл, 17 років, теж була фотосесія. Вона запозувала в білому купальнику біля басейну в Каліфорнії.

Телеведуча Валерія Крук показала сексуальне тіло в червоному комплекті - мереживному ліфі та стрінгах.

Співачка Наталія Жижченко, також відома як Onuka, опублікувала рідкісні фото з чоловіком, музичним продюсером Євгеном Філатовим. Пара можна побачити на чорно-білих знімках в чуттєвій фотосесії.

Французька актриса Єва Грін прикрасила обкладинку грецького Vogue. У наряді з глибоким декольте та колготках вона виглядає надзвичайно елегантно.

Переможниця шоу "Холостяк 11" Анна Богдан виступила на фотосесії посеред вулиці, вдягнувши білий костюм з льону.

Міс Україна Всесвіт 2023 Ангеліна Усанова представила на знімках вишите сукне, білі шкарпетки та гумові черевики, доповнивши образ вінком з полевих квітів.

Українська акторка Ксенія Мішина запечатлена в спортивному образі - рожевому топі та обтислих лосинах, вона тренується з боксерською грушею.

Американська акторка Джулія Фокс, колишня дівчина Каньє Веста, вразила свій дивний образ на благодійному заході в Нью-Йорку. Вона вдягла червону шкіряну сукню з глибоким розрізом, шубу та туфлі в тон.

Перша леді України Олена Зеленська знялася для Vogue. Вона позувала в блузі-сорочці з коміром та ґудзиками, а також в класичних чорних прямих брюках.

Тіна Антоненко, колишня дружина актора Тараса Цимбалюка і візажистка, опублікувала фото, на яких позує в чорній білизні та панчохах, доповнивши образ пальто і черевиками на підборах.

Микита Добринін, український ведучий, вперше згадав про розрив з блогеркою Дашею Квітковою. Він зауважив, що вже пережив цей момент і не надає злості колишній парі. Водночас, він додав, що розлучення забрало багато його сил та енергії.