Карпатський мольфар поділився, що чекає на Україну в найближчому майбутньому

Нещодавнє пророцтво мольфара Ореста Стафійчука вразило всіх українців і вселило надію на краще.

Орест Стафійчук – карпатський мольфар, письменник та телевізійний продюсер. Їм написано кілька книжок. Також Орест був співпродюсером на зйомках кінострічки «Тіні незабутих предків» режисера Любомира Левицького.

Стафійчука запрошували до ефіру різні телевізійні шоу.

Мольфар допомагає нужденним навіть у тому випадку, якщо вони не можуть за це заплатити. Орест – представник старої школи карпатських мольфарів.

Свою силу Орест Стафійчук черпає від природи. Карпати – неймовірне місце, де проживає величезна кількість знахарів та ясновидців.

Звичайно, війна, розв'язана Росією на території України, змусила Ореста Стафійчука звернутися по допомогу до найвищих сил.

«Добрі сили на нашому боці. Хочеться донести цю думку до кожної знедоленої людини, якій довелося залишити рідну країну, щоб просто врятуватися», – каже Орест Стафійчук.

Днями карпатський мольфар поділився своїми думками щодо цього. Він запевняє, що незабаром життя українців стане на кола своє. Більше того, Україна нарешті зможе повернути тимчасово окуповані Росією території та зберегти суверенітет.