Кейт Міддлтон більше не хоче брати участь у сімейних драмах

Кейт Міддлтон на фотографії
Кейт Міддлтон на фотографії

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон вирішила уникати сімейних скандалів, що відбуваються в королівській родині після переїзду принца Гаррі та Меган Маркл до США. Останні дослідження показали, що після того, як Кейт захворіла, вона стала більше зосереджуватися на своєму здоров'ї та уникати суперечок.

Біограф принцеси, Роберт Джобсон, підкреслив, що Кейт більше не хоче витрачати час на драму та шум, а замість цього вона займається важливішими справами, зокрема своїм здоров'ям.

Хоча не уточнюється, про яку саме драму йдеться, алеї всі пам'ятають, як Кейт намагалися залучити до протистояння між Гаррі та Вільямом. Незважаючи на це, Сассекські прагнуть полади з Кейт та Вільямом і навіть намагалися зв'язатися з нею, коли дізналися про її хворобу.

Інсайдери стверджують, що Сассекські сподіваються на перемир'я з Кейт та Вільямом, а також з королем, коли принцеса повернеться до роботи.

Король Великої Британії Чарльз ІІІ був діагностований онкологією на ранній стадії, проте лікарі сподіваються на його повне одужання. В міжчасі принц Вільям бере на себе деякі облігації короля, оскільки він повернувся раніше з відпустки для догляду за дружиною, яка перенесла операцію.

Читайте також

Вода затопила пустелю Сахару (фото)
сьогодні, 17:34 7 переглянули
Вода затопила пустелю Сахару (фото)