Кевін Костнер виганяє власну дружину з дому 

Скандал стався з відомим актором Кевіном Костнером. Нещодавно його дружина подала на розлучення, за що чоловік вирішив вигнати її з маєтку. Вартість дому Костнера оцінюється у 145 млн доларів, а колишня дружина покидати його відмовилася. Так заявили представники актора. 

Крістін Браумгартнер, вона ж колишня дружина, давно мала покинути спільне сімейне гніздечко. Наразі актор дав їй час до середини липня. Саме такі умови були зазначені у шлюбному контракті пари. Маєток належав актору до одруження, а тому він має на нього всі права. За контрактом, яке подружжя підписало перед одруженням, в разі розлучення дружина має покинути спільний дім протягом 30 днів. 

Колишня дружина не тільки не хоче виїжджати, але й “вкрала” з рахунку актора 100 тисяч доларів. Після цього Костнер заблокував всі рахунки. Варто також зазначити, що колишній чоловік пропонував допомогти дружині з переїздом та навіть готовий був оплатити нове житло. У відповідь жінка повідомила, що немає коштів для себе та дітей, щоб покинути будинок.

 

Пара одружилась у 2004 році та має 3-х спільних дітей. Різниця у їх віці 13 років, що не заважало парі довгі роки виглядати щасливими.