Коли у Києві всіх підключать до тепла: Кличко розповів

Коли у Києві всіх підключать до тепла: Кличко розповів

У Києві до кінця наступного тижня будуть підключені житлові будинки до тепла. Таку інформацію передав міський голова Віталій Кличко під час телемарафону. Час, який потрібний для розгону системи, складає тиждень.

Момент, коли кожен будинок буде мати опалення, настане до кінця поточного тижня або на початку наступного. Ці слова сказав сам Кличко.

Поки що до опалення вже підключено близько 1,5 тис. житлових будинків та 1,7 тис. приміщень соціальної сфери, таких як лікарні, школи, дитячі садки і т.д.

Муніципалітет буде регулювати рівень тепла в будинках в залежності від температури повітря.

  • У Києві житлові будинки почали підключати до тепла з 16 жовтня.
  • З 9 жовтня опалення вмикають у школах, лікарнях і дитячих садках за заявками керівників.

Новий опалювальний сезон буде складним, але енергетики України готові до можливих викликів, пов'язаних з можливим повторенням ракетного терору з боку Росії.

Оператори систем розподілу готові до відключень, якщо будуть атаки чи пошкодження з боку Росії, що вимагатимуть впровадження графіка відключень. Про це заявила заступниця міністра енергетики Світлана Гринчук під час телемарафону.

Вона також зазначила, що зараз виконуються всі необхідні заходи для покращення підготовки до наступного опалювального сезону.

Читайте також: