Колишня вихователька дитсадка заробляє $128 тис за місяць на фото 18+

Колишня вихователька дитсадка заробляє $128 тис за місяць на фото 18+

Українська блогерка Еліза Роуз Уотсон, якій 32 роки, отримує приблизно $128 тис за місяць продажу своїх еротичних фото в соцмережах.

Після закінчення університету в 2016 році, де вона отримала освіту у напрямку "Психологія", в неї почалися проблеми з наркотиками і алкоголем. За словами блогерки, вся зароблені гроші витрачалися на наркотики та алкоголь.

Протягом чотирьох років вона була залежною, але потім пройшла тривале лікування і розгорнула нову сторінку в своєму житті.

Еліза пригадує: "Я була на межі виживання. Я намагалася покінчити з собою і провела час або в лікарні, або в поліцейському ув'язненні".

До роботи в секс-індустрії блогерка працювала вихователькою в дитячому садку, оскільки любила проводити час з дітьми. Однак, за словами Уотсон, її не задовольняв отримуваний дохід, тому вона вирішила знайти інші способи заробітку.

Події у житті блогерки взяли новий оборот у грудні 2019 року, коли вона почала працювати в індустрії для дорослих з метою збільшити свій дохід.

Протягом деякого часу Елізі знадобилося, щоб стати популярною. Спочатку вона заробляла $2,5 тисячі в місяць, але після пандемії ця сума зросла до $128 тисяч.

Блогерка працює по 16 годин на день, сім днів на тиждень. Вона публікує свої фотографії та спілкується з фанатами віком від 20 до 60 років.

Своїм підписникам в соцмережах Еліза демонструє фото в мокрих футболках, показує, як можна стиснути апельсин на пресі, а також позує в мереживній білизні.

У Інстаграмі у блогерки більше 2,7 мільйонів підписників, а на Tiktok - 741 тисяча.

В Україні відбувається обговорення щодо легалізації порнографії. Депутат від фракції "Голос" Ярослав Железняк повідомив про початок підписування законопроєкту про декриміналізацію порнографічного контенту в Верховній Раді України. Законопроєкт планують зареєструвати ще цього тижня. Згідно з ініціативою, необхідно переглянути дію двох статей Кримінального кодексу, які стосуються виробництва, поширення порнографії та організації місць розпусти.

Автори законопроєкту наголошують, що ці зміни не стосуватимуться поширення дитячої порнографії.

Читайте також: