Команда Трампа готує удар по Камалі Харріс, - NYT

Трамп готується атакувати Камалу Харріс
Трамп готується атакувати Камалу Харріс

Передвиборчий штаб бувшого президента США Дональда Трампа готується до можливого сценарію, в якому Джо Байден знявся з президентських перегонів.

За інформацією The New York Times, команда Трампа ставить собі мету провести "серйозну кампанію" проти віце-президента Камали Харріс.

"Спеціально для цього вони підготували детальні матеріали не тільки про Харріс, але й про інших потенційних кандидатів від Демократичної партії", - заявляє NYT.

Варто відзначити, що сам Байден запропонував Харріс балотуватися від Демократичної партії, коли оголосив про своє рішення вийти з президентських перегонів.

Камала Гарріс

За даними NYT, штаб Трампа вже підготував серію відеоматеріалів проти Харріс, які мали бути показані делегатам і транслюватися по телебаченню. Але через нещодавній замах на екс-президента, цей план тимчасово скасували.

Команда Трампа також детально вивчає політичну діяльність демократичних губернаторів, які можуть стати партнерами Харріс у виборчій кампанії. Особливу увагу приділяють губернатору Пенсільванії Джошу Шапіро, оскільки цей штат є ключовим для стратегії Трампа.

Дональд Трамп

The New York Times повідомляє, що республіканці уважно спостерігають за фінансуванням кампанії Байдена. Національний комітет Республіканської партії навіть готується подати судовий позов, якщо виникнуть питання щодо використання цих коштів.

Нагадаємо, раніше було відомо, що Байден відмовився від участі в виборах, але Трамп вже встиг зробити цинічні коментарі щодо рішення нинішнього президента США.

Читайте також