Командир «Азова» розповів, скільки оборонців Маріуполя залишаються в російському полоні

У російському полоні залишаються понад 900 бійців "Азова" - командир

Командир 12-ої бригади спеціального призначення "Азова" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив, що у російському полоні досі залишаються понад 900 бійців "Азова". Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

Прокопенко привітав звільнених бійців та побажав їм швидкого відновлення. Він також зазначив, що серед звільнених було двоє бійців 12-ої бригади "АЗОВ", які стали частиною військової родини після розширення підрозділу.

"Проте мою радість за їхнє повернення затьмарює, що рідні бійців, які тримали оборону Маріуполя у складі полку "Азов", знову не побачать у списках імена своїх близьких. За всі обміни з початку вторгнення лише кілька разів у них з'являлися імена моїх побратимів. Хоча минуло понад півтора роки від отримання наказу на припинення оборони Маріуполя", - написав Прокопенко.

Командир зазначив, що у російському полоні залишається понад 900 азовців, які тримали оборону Маріуполя та не давали противнику розвивати успіх в напрямку Запоріжжя. Він підкреслив, що ці бійці продовжують боротьбу з окупантами в лісах Кремінної і вірять в зусилля структур для їхнього звільнення.

З'явилося відео зі звільненими оборонцями, яке свідчить про радість і надію, що цей день довго очікували ці хлопці, вірячи у свою країну, яка бореться за порятунок своїх людей.

Про те, кого вдалося звільнити з російського полону, також повідомив Зеленський.