Командир "Азову" назвав найслабше місце російської армії

Командир

Україна повністю знищила військові частини Росії, які були розташовані в країні. Коли Росія розпочала вторгнення 24 лютого, окупанти очікували легкої перемоги, зробити краяни здаються без боротьби.

Андрій Білецький, командир 3-ї штурмової бригади, засновник "Азову" та колишній народний депутат, поділився інформацією про проблеми російських окупантів.

Зараз у росіян немає сержантського корпусу та молодших офіцерів з досвідом. До цього їх не готували, тому їх підготовка не відповідає потребам воєнного часу. Замість того, щоб швидко реагувати на ситуацію і мобілізувати населення, вони вчинили протилежне - відправили війська на фронт, надіючись на легку перемогу. Це призвело до повного знищення їхніх військових частин.

Ті росіяни, які тепер потрапляють на фронт з-під збройних сил, виявляються неспроможними адаптуватись. Оскільки вони не накопичують досвід бойових дій, вони швидко стають інвалідами або вмирають. У них немає можливості стати професіоналами.

Військовий також зазначив, що сухопутні війська РФ виявляються неефективними. Особливо це стосується піхоти, танків та бронетехніки. З літа минулого року їхні бойові дії виявляються неефективними. Російські війська не можуть впоратися з цією проблемою. Замість цього, вони зосереджуються на розвитку інших напрямків, таких як радіоелектронна боротьба, безпілотні системи та артилерія. Але сухопутна складова виявляється непрацездатною та неефективною.

За словами Білецького, мотивація російських військ дуже слабка, їхня настроювання на фронті змінюється. Втрати серед військових частин є періодичними.

Про те, що російські загарбники не можуть швидко продовжувати свій наступ на Авдіївку, радяться в інформаційному просторі Росії.

Читайте також: