Командування Сухопутних військ просить утриматися від оцінки відео групи «Асгард»: Відсутній повний об’єм інформації

Сухопутні війська просять утриматися від оцінки відео групи «Асгард»
Сухопутні війська просять утриматися від оцінки відео групи «Асгард»

Командування Сухопутних військ ЗСУ закликає відтриматися від оцінки фрагменту відео, поширеного групою "Асгард". Вони зазначили, що потрібно мати повну інформацію для вірної оцінки. Заява про це була опублікована на Facebook-сторінці Сухопутних військ ЗСУ.

В командуванні Сухопутних військ повідомили, що інцидент буде ретельно розслідуваний. Поки проводиться перевірка, просили громадян утриматися від самостійної емоційної оцінки, оскільки є відсутність повної інформації та протиріччя між наявними даними, зазначено в повідомленні.

Командування Сухопутних військ зазначило, що будуть з'ясовані обставини та аргументи з обох сторін конфлікту. До дій учасників конфлікту буде надана правова оцінка.

Після службового розслідування будуть оприлюднені рішення, прийняті в результаті, - повідомили в Сухопутних військах.

Раніше група "Асгард" опублікувала відео, в якому розповіла про конфлікт з радником командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександром "Тихоходом" Дмітрієвим.

У коментарях до допису щодо заяви військових, Дмітрієв заперечив звинувачення і заявив, що ця провокація була спланована. Він зазначив, що відео є нарізкою побутової розмови, і нікому з військовослужбовців та Збройних сил не було завдано шкоди. Він стверджував, що людина, яка записувала аудіо, постійно провокувала інших і заставляла реагувати. Він також наголосив, що ситуацію будуть коментувати "офіційні джерела", і буде проведено розслідування.

Читайте також