Комік Антон Стенюк вибачився за свій жарт «про вбивство мусульман»

Антон Стенюк вибачився за образу мусульман
Антон Стенюк вибачився за образу мусульман

Український комік Антон Стенюк просив вибачення за "жарт про вбивство мусульман". Голова Меджлісу Рефат Чубаров опублікував фрагмент виступу коміка з негідними словами на своїй сторінці у Facebook.

Стенюк просив вибачення перед тими, кого його слова можуть образити, заявляючи, що не мав наміру вразити когось за релігійною ознакою.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от QIRIM.News (@qirim.news)

Виступ коміка, під час якого він "пожартував" про мусульман, відбувся три місяці тому, але реакція Рефата Чубарова на це відео з'явилася лише 25 вересня.

Жарт Антона Стенюка

Під час виступу Стенюк висловив своє незадоволення тим, що православні вбивають інших православних, хоча в світі є багато мусульман. Він наголосив, що не пропонує вбивати мусульман, але зауважив, що юдеї займаються цим.

Реакція Рефата Чубарова

Рефат Чубаров, мусульманин, відреагував на "жарт" коміка та зазначив, що в ньому є відкритий випадок образи за релігійною ознакою. Він висловив розчарування тим, що "негідник", який ображає своїх співгромадян, є громадянином України і сповідує іслам.

Після цього посту Зазнайко розпочали реагувати на відео Стенюка на ютубі, залишаючи коментарі про недоцільність таких висловлювань. Вони наголосили, що серед українських військових є кримські татари, які сповідують іслам.

Читайте також