Королева Камілла відмовила короля Чарльза ІІІ від зустрічі з Гаррі

Королева Камілла і король Чарльз ІІІ
Королева Камілла і король Чарльз ІІІ

Королева Камілла не рекомендувала королю Чарльзу III зустрічатися з його сином, принцом Гаррі, під час його останнього візиту до Великої Британії. За звітами, Камілла вважала, що така зустріч може створити зайвий стрес для Чарльза III перед його майбутнім шляхом до Австралії. Про це повідомило видання Daily Beast.

Сам Король Чарльз III був зацікавлений у примиренні з Гаррі, але Камілла порадила йому бути стриманим і зберігати спокій в цих справах. Джерело зазначило, що Камілла намагається уникнути будь-яких додаткових хвилювань для свого чоловіка, особливо перед важливими офіційними заходами.

Тим не менше, людина, близька до Чарльза III, розповіла, що сам Король бажає вирішити конфлікт зі своїм сином з особистих причин та зменшити напругу в королівській родині. Відомо, що Король почуває потяг до християнського примирення, а його діагноз раку ще більше посилив це бажання.

Нещодавно принц Гаррі відвідав Лондон для участі в церемонії WellChild Awards, благодійній організації, з якою він співпрацює протягом двох десятиліть, що допомагає хворим дітям. Відносини принца Гаррі з його королівськими родичами суттєво погіршилися після переїзду його і дружини Меган Маркл до США у 2020 році. У 2024 році Гаррі відвідав Лондон через хворобу батька, але їх зустріч була короткою, і принц ночував в готелі, а не в королівському палаці.

Джерела, близькі до Короля, вважають, що примирення між Чарльзом і Гаррі важливо не тільки для сімейного спокою, але й для зменшення суспільного тиску на королівську родину, яка останнім часом зазнає критики через конфлікти в родині.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон розкритикували через відео про одужання.

Читайте також