Короткочасні дощі, місцями грози: прогноз погоди на 7 травня

Прогноз погоди на 7 травня

У вівторок у багатьох областях України очікується короткочасний дощ. Температура протягом дня сягатиме до 26° тепла. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У західних, північних, центральних, Одеській, Миколаївській та Харківській областях буде хмарно з проясненнями. Тут очікуються короткочасні дощі та місцями грози. У решті території опадів не прогнозується.

Швидкість вітру становитиме 7-12 м/с, спочатку з південно-західного боку, а потім перейде на північний. В Карпатах та на Лівобережжі місцями очікуються сильні пориви вітру до 15-20 м/с.

Вночі температура повітря буде від 9° до 14° тепла. Протягом дня сягатиме 21-26° тепла. В західних, північних областях та на узбережжі морів очікується 17-22°, а в Карпатах 10-15°.

Прогноз погоди в Київській області та Києві

В Київщині очікується хмарна погода з проясненнями. Тут також очікується короткочасний дощ та місцями гроза. Швидкість вітру буде від 7 до 12 м/с, спочатку з південно-західного боку, а потім перейде на північний.

Температура вночі становитиме від 9° до 14° тепла, а протягом дня сягатиме 17-22° тепла. У самому Києві вночі спостерігатиметься 12-14°, а вдень – 18-20°.