Криваві гроші грузинского туристичного бізнесу

З перших днів повномасштабної війни Грузія підтримала Україну, але й втрачати гроші, як виявилось, грузини не збираються. 

Росія, що намагається втриматись “на плаву” через санкції, вирішила поновити авіасполучення з Грузією. У Тбілісі регулярно полюбляють відпочивати росіяни. ЄС одразу закликав Грузію відмовитись від співпраці та згадати про санкції проти Росії. До всього іншого у свій час Грузія буквально була на місці України, але за агресію Росії так і не заплатила. 

Не дивлячись на ці всі факти уряд Грузії вирішив, що для нього вигідно відновити авіасполучення з Росією. До Грузії буде літати “Азимут”. Перший рейс вже відбудеться 17 травня.

Знайти роботу за кордоном допоможуть на сайті layboard.com

В уряді Грузії наголосили, що вони досить послідовні у всьому, що стосується інтеграції до ЄС. Розв'язання економічних питань при цьому має базуватися саме на вигоді для країни, а не для Союзу. 

Ми очікуємо 300-400 мільйонів доларів у сфері туризму, який можна назвати "ефектом польотів". У 2019 дохід від туризму з РФ склав близько мільярда доларів.

Колишній міністр з питань реінтеграції досить влучно описав таке рішення грузинського уряду, як “економічні вигоди, що пахнуть кров'ю українського народу”.