Кулони та підвіски з діамантами – додатковий елемент який стане родзинкою образу

Ювеліри пропонують прикраси не те що на всі смаки, а навіть такі, які споживачам і складно уявити. Як правило, більшість коштовностей позиціонуються як основні і носити їх можна соло. Але серед цього різноманіття є і такі прикраси, які носять як доповнення до основного ювелірного аксесуару.

Золотой кулон

Мова йде про кулони, підвіски, обереги, які можна носити на ланцюжку, каучуковому шнурку, атласній стрічці, тощо. Варіацій на тему цих аксесуарів дуже багато, бо майстри використовують різні матеріали і декоративні складові. Але якщо говорити про дуже популярні моделі, то це кулони та підвіски з діамантами. Такі моделі представлені у всіх серіях (чоловічих, жіночих, універсальних, дитячих) і вважаються доречними в тандемі з різними прикрасами і різними нарядами. Тим більше що за тематикою прикрас вибір дуже великий і різні варіації представлені на сайті інтернет магазину Злато.

В золоті чи сріблі?

Коли мова йде про прикраси з діамантами, чомусь в першу чергу думають про золоту оправу. Це зрозуміло, бо діаманти – то камені вищої ювелірної ліги і вони мають бути в не менш статусному оточенні, а це золото або платина. Але діаманти то такі універсальні камені, що вони прекрасно виглядають і на срібному фоні. Саме тому виробники пропонують колекції:

  1. Срібні;
  2. Золоті.

Але на цьому різноманіття не закінчується, бо використовуються різні сплави та покриття. Але діаманти неймовірно шикарно виглядають і на фоні червоного золота, і білого, і жовтого. Не менш стильно виглядають камені на сріблі з родієвим покриттям, з позолотою і чорнінням. Та головне мабуть у кулонах і підвісках – це форма і тематика.

Тут варіантів безліч. Бо і срібло і золото метали слухняні і вони можуть в руках професійних ювелірів набувати потрібних форм. Мануфактури пропонують кулони та підвіски у вигляді:

  • Символів;
  • Квітів;
  • Асиметричних фігур;
  • Тварин;
  • Міфічних чи казкових героїв;
  • Літер імені;
  • Знаків зодіаку.

І це ще не все. Адже кулон чи підвіска можуть мати форму серця чи пів серця, зірки, ангела, крил, півмісяця, імені тощо. Варіантів безліч і саме це дозволяє підібрати для себе підходяще рішення і жінці, і чоловікові, і дитині. Щодо діамантів, то вони відрізняються за розмірами, кількістю, формами, кольором. Всі ці параметри впливають на вартість прикраси. До речі, купуючи підвіску чи кулон, згадайте як саме (на якому аксесуарі) ви плануєте її носити. Бо якщо це срібний ланцюжок, то і кулон має бути в цьому ж металі. І відповідно, якщо ви маєте золотий ланцюжок або каучуковий шнурок з золотою застібкою, то і підвіска має бути виконана з аналогічного металу. Ну а діаманти – вони доречні завжди і всюди.

Кулон х діамантами

Консультанти інтернет магазину Zlato радять оцінити запропоновані колекції за допомогою фото і описів і так визначитися з вибором.