Курська спецоперація ЗСУ. Бойовик Кадирова визнав проблеми у росіян

Бойовик Кадирова визнав проблеми у росіян
Бойовик Кадирова визнав проблеми у росіян

Бої на Курщині: росіяни визнають, що це найтяжчий напрямок

Після двомісячної Курської операції Збройні сили України отримують визнання від ворога. Рамзан Кадиров, командир загону спецназу "Ахмат" під псевдонімом Аїд, заявив, що бої на Курщині є найскладнішими. Як повідомляють пропагандисти з tass.ru, він зазначив, що тут частота боїв найвища.

За словами Аїда, щонайменше 14 бригад ЗСУ ведуть битву проти росіян у Курській області. Він визнає, що для росіян цей напрямок є найскладнішим на фронті.

Важливо зазначити, що Курська операція розпочалася 6 серпня 2024 року.

Нещодавно Збройні сили України зазнали успіху на північ від міста Суджа в Курській області. Геолокаційні знімки від 20 жовтня показують, що ЗСУ продовжують просуватися на схід від Черкаського Поріччя (на північ від Суджи).

Військовослужбовець Кирило Сазонов з ЗСУ повідомив, що ситуація в Курській області змінюється кожну годину, і тут немає чіткої лінії фронту.

Також варто зазначити, що контроль Збройних сил України над частиною Курської області примусив Росію влаштовувати часті обміни військовополоненими з Україною.

Раніше повідомлялося, що росіяни затримали 18 північнокорейських солдатів, які намагалися втекти з позиції в Курській області. Їх можуть використати у штурмових діях проти українських військових.

Читайте також