«Квартал 95» потрапив у скандал через танці під відео з загиблим військовим

Танці «Квартал 95» - скандал, загиблий військовий
Танці «Квартал 95» - скандал, загиблий військовий

Останній випуск шоу "Квартал 95" викликав обурення в мережі. Виявилося, що гумористи використали відео з військовими України, серед яких були зниклі та загиблі, для свого номеру. Це спричинило негативну реакцію глядачів, а також дружини одного із загиблих вояків.

Випуск цього шоу відбувся у серпні, але скандал почався пізніше, коли стало відомо про використання відео без дозволу. Учасники "Кварталу" виконали пісню на тлі ролика з танцюючими військовими, обличчя яких були замутовані. Фотограф Чарівна Ната, чия чоловік загинув, висловила своє обурення у соціальних мережах.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Charivna Nata (@charivnanata)

Багато користувачів висловили свою незгоду з діями гумористів і виступили проти "Кварталу". Вони зазначали, що такі жарти несприйнятні в контексті військових подій, які загинули. Представники студії відповіли, що відео було знайдено в "відкритих джерелах" і не знали, хто на ньому.

Авторка допису сподівається, що в майбутньому гумористи будуть більш обережніші з вибором кадрів для своїх виступів. Зазначимо, що один із загиблих вояків, Юрій Назаренко, був зниклим з січня 2023 року.

Нагадаємо, що цей захисник України помер у віці 29 років внаслідок ворожого удару. Він народився у Тернополі, проживав у Кривому Розі та вступив на війну у 2022 році. Родина загиблого залишилася без нього, а його дружина висловлює надію, що така ситуація більше не повториться.

Читайте також