Лазня з кумою - це завжди позитив: Михайло Поплавський представив епатажний кліп (ВІДЕО)

Ректор Університету культури Михайло Поплавський представив четверту екранізацію кліпу на хіт "А ми з кумою ходим в баньку". 

Про це повідомляється в його Instagram-акаунті.

В описі ролика зазначено, що це:

"Вибуховий експеримент із сучасним аранжуванням та несподіваним провокаційним відео у форматі TikTok, знятий з використанням сучасних технологій LED cube, VR, Unreal Engine 4, tracking systems та 3D-графіки".

"Насамперед, я хотів, щоб кожен, хто подивиться цей кліп, усміхнувся, зарядився позитивною енергією та забув про всі проблеми. Так ми прокачуємо по емоціях. Весела пісня, гумор, оптимізм у всі часи допомагали українцям жити, дивитися на життя під іншим кутом і бачити лише добре. Ми повинні цінувати свою здатність жартувати, веселитися, розважатися і робити це якнайчастіше. На оптимістах тримається світ, песимісти тільки глядачі! А лазня з кумою - це завжди позитив! Тому ходіть у лазню та будьте здорові!" - заявив Поплавський на презентації.

Режисером відео стала відома кліпмейкер Олена Вінярська, яка уточнила, що надихнулася фільмом Похмілля у Вегасі.

 Новий кліп поєднує елементи поп-арту, хіп-хопу та фрістайлу. Наголошується, що Вінярська вперше застосувала в роботі незвичайний монтаж – картинка змінюється за дві секунди, тож кожна сцена – окремий ролик для TikTok.

Роль спокусливої ​​куми дісталася Наталії Миронюк, яка втілила збірний образ ідеальної жінки за відгуками чоловіків у Мережі. Поряд із ефектною кумою Поплавський один за одним змінює у кліпі яскраві образи.

Співочий ректор переконаний, що нова відеоробота надихає, заряджає позитивом та допомагає дивитися у майбутнє з оптимізмом.