Легенда збірної Мексики з футболу звинувачується у спробі зґвалтування зведеної сестри

Легенда збірної Мексики з футболу біжить
Легенда збірної Мексики з футболу біжить

Ексгравець збірної Мексики Куаутемок Бланко є фігурантом судового позову, в якому його звинувачують у спробі зґвалтування. Потерпілою є його зведена сестра, яка на той час працювала у Секретаріаті економічного розвитку та праці. Зазначається, що Бланко загрожував їй зняттям з посади, якщо вона піде на суд.

Куаутемок Бланко - відомий мексиканський футболіст, який провів 119 матчів за збірну Мексику та забив 38 голів, що є третім результатом в історії команди. Він також є єдиним мексиканським футболістом, який отримав міжнародні нагороди ФІФА. Бланко мав успішну кар'єру як на клубному, так і на збірній рівні.

Крім того, в Росії затримано титулованого армрестлера Костянтина Рабіновича, якого підозрюють у скоєнні розпусних дій щодо шести неповнолітніх. Рабінович є відомим спортсменом, а також президентом Федерації армрестлінгу міського округу Шатура. Він також отримав нагороду за заслуги перед міським округом.

У подібній ситуації у Росії опинився також тренер з плавання, який був затриманий за підозрою у зґвалтуванні дівчини з інвалідністю. Цей випадок засвідчує необхідність посилення захисту дітей від можливих злочинів.

Читайте також