Легендарний «азовець» Гендальф поділився своїм ставленням до розваг у тилу

Офіцер розвідки полку "Азов" Ілля "Гендальф" Самойленко заявив, що українці узадмі мають продовжувати своє звичне життя і підтримувати свій ритм. Це він заявив під час участі у програмі "Тур Зірками".

"Люди продовжують своє звичне життя, підтримують свій ритм - це чудово, це правильно", - впевнений Самойленко.

Він також висловив свою думку про розваги у тилу під час війни. Відповідаючи на питання ведучої про те, чи не є це демотивуючим фактором для військових, "Гендальф" зазначив: "Багато що може демотивувати, і треба пам'ятати, що ворог на це і розраховує. Треба мати розуміння і поважати розваги з благодійною метою, але розваги заради розваг - це зовсім інше. Треба розрізняти ці дві речі і досягати поставленої мети".

Ілля Самойленко є відомою особистістю. Він почав свою військову службу в полку "Азов" у 2015 році після закінчення другого курсу навчання в університеті. У 2017 році він отримав серйозні поранення від вибуху міни, але надав собі першу допомогу, перемістився до безпечного місця і керував своєю евакуацією.

Український бренд Indposhiv представив нову лінію чоловічого одягу Bespoke, в якій обличчям кампанії став Ілля Самойленко. Костюм має індивідуальний крій лівого рукава спеціально для нього.