Легендарний уругвайський футболіст дебютує на професійному тенісному турнірі

Дебют уругвайського футболіста в тенісі
Дебют уругвайського футболіста в тенісі

Дієго Форлан дебютує у професійному тенісі

Легендарний футболіст збірної Уругваю Дієго Форлан збирається зробити дебют у професійному тенісі в листопаді цього року. Він відомий своїми виступами за такі команди, як "Манчестер Юнайтед", "Атлетіко" Мадрид та "Інтер" Мілан. Форлан завершив свою футбольну кар'єру в 2019 році, а в 2010 році був визнаний найкращим гравцем Чемпіонату Світу, де він став найкращим бомбардиром турніру та допоміг своїй збірній дійти до півфіналу.

Ще у юнацькому віці Форлан займався тенісом, але виявився особистою його вибором, і він обрав футбол своїм основним спортом. Проте після завершення футбольної кар'єри Форлан продовжив грати у ветеранських турнірах ITF.

Тепер футболіст вирішив спробувати свої сили у професійному тенісі. Він почав тренуватися і брати участь у тенісних змаганнях, де почав перемагати великих гравців.

У монтевідео Форлан виступить у парі з аргентинцем Федеріко Корією. Зазначимо, що Форлан не перший футболіст, який спробував свої сили у професійному тенісі після закінчення кар'єри. У 2017 році так само зробив Паоло Мальдіні, захисник збірної Італії та "Мілану".

Турнір ATP Challenger Tour у Монтевідео відбудеться з 11 по 17 листопада, а призовий фонд складе $133,25 тис.

Нагадаємо, український парний дует Олексія Крутиха та Віталія Сачка здобув перемогу на турнірі ATP Challenger в Ольбії, Італія.

Читайте також