Легіон «Свобода Росії» повідомив, як помстився РФ за атаку на Київ

Добровольники з "Свобода Росії" після атаки на Київ нанесли удар по Бєлгороду

Боєць російського легіону "Свобода Росії" Олексій Барановський заявив, що російські добровольці завдали удару по місту Бєлгород відповідно за атаку на Київ з боку Москви. Про це він повідомив під час пресконференції.

“Після сьогоднішньої нічної атаки на Київ підрозділи нашого легіону також нанесли удар ударними безпілотниками по Бєлгороду“, - заявив Барановський.

За його словами, внаслідок атаки на військовий об'єкт у Бєлгороді, було ліквідовано дев'ятьох російських військовослужбовців, а також п'ятьох членів добровольчих формувань.

“Як ми попередньо заявляли: кожен удар по Харкову буде відповідати ударом по Бєлгороду. Так, наша операція на території Росії триватиме“, - підкреслив Барановський.

Сьогодні, 21 березня, у місті Бєлгород відбулися вибухи, а місцеві жителі повідомляють про обстріли. Внаслідок обстрілу, два будинки та місцеву арену пошкодили снаряди.

Як було повідомлено, вночі на 21 березня російські війська випустили 31 ракету по Україні, включаючи крилаті ракети Х-101/Х-555, балістичну ракету "Іскандер-М" та ракету "Кинджал". Всі ракети були знищені в Київській області.

Проте, внаслідок падіння уламків збитих ракет, у Києві пошкоджено три райони міста.